Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

 

Dinsdag 15 oktober gaan we met een bus voor 20 personen, naar de fotocentrale van het merk CEWE naar Monchengladbach in Duitsland. De fotocentrale biedt ons een gratis lunch aan en een mooie rondleiding door de fabriek waardoor kunnen wij de kosten laag houden. Zolang de bus nog niet vol is kan iedereen, wel of geen lid, zich verplicht opgeven bij de club.

Op donderdag 24 oktober zullen wij de Waardse Senioren ontvangen tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Onder begeleiding zullen wij de ouderen proberen Digitaal Fit en enthousiast te maken voor het werken met de computer.

De cursussen beginnen weer op donderdag 26 september. De cursus Word Creatief, de curus Digitaal Fotoboek maken en de cursus Fotobewerking. 

Interesse voor de cursussen en het lidmaatschap? dan aanmelden bij onze clubbijeenkomsten bij de cursuscoördinator Gerrit Dijkstra van per mail uitsluitend aan: infocursuscompuclub@gmail.com

Informatie over onze Computerclub (die al 31 jaar bestaat!): Elke donderdagmiddag- en avond, tijdens onze clubbijeenkomsten van 13.30uur tot 21.30 uur in buurthuis De Hoeksteen,

Amatist 13 Heerhugowaard  

 

 

 

 

top