Microsoft Word: Creatief (4 lessen)

Microsoft Word: Creatief (4 lessen)

Om de te behandelen onderwerpen in deze cursus goed te kunnen volgen, moet er bij de cursist voldoende basiskennis WORD aanwezig zijn. Er wordt dan ook dringend geadviseerd om, indien nodig, eerst een cursus WORD BASIS te volgen alvorens er wordt begonnen aan deze cursus WORD CREATIEF.
Deze cursus is bedoeld voor mensen die de creatieve kunst van het WORD programma onder de knie willen krijgen. In een viertal lessen en met gebruikmaking van een speciaal samengesteld cursuspakket wordt uitgelegd wat het programma WORD CREATIEF te bieden heeft. Ook tijdens deze lessen worden via de beamer de handelingen voorgedaan waarna de cursisten het met een eigen computer zelf gaan doen. Zij worden daarin bijgestaan door begeleidsters die samen met de cursusleidster het opleidingsteam vormen. Na afloop van iedere les wordt de behandelde oefenstof uitgereikt aan iedere cursist. Dat is samengevat op een aantal A4 tjes en is bedoeld om hiermee thuis te gaan oefenen.
De te behandelen onderwerpen zien er samengevat als volgt uit: Uitleg over de creatieve opzet voor een A5 kaart en het “opleuken” hiervan met gebruikmaking van de sierletter Word Art, het invoegen van plaatjes, figuren en foto’s en het werken met een grote variatie aan lettertypes en kleuren. Ook komt het afdrukken via de printer aan de orde. Tevens is er uitleg over het creatief werken met een A4 document en/of envelop waarbij gebruik wordt gemaakt van (sier)kaders, randen, plaatjes of foto’s. 

top